Мариупольское общество защиты животных

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: the_bat  
Форум » Всё обо всём » Болталка » А ви читаєте якісь ваші місцеві новини, чи лише всеукраїнськ
А ви читаєте якісь ваші місцеві новини, чи лише всеукраїнськ
kvoronina647Дата: Понедельник, 19.12.2022, 10:11 | Сообщение # 1
Новичок
Группа: Пользователи
Сообщений: 31
Репутация: 0
Статус: Offline
А ви читаєте якісь ваші місцеві новини, чи лише всеукраїнські пабліки? Я ось зовсім не маю часу, щоб дізнатися, що коїться в нашій області.
 
wildstrawberryteamДата: Понедельник, 26.12.2022, 12:07 | Сообщение # 2
Новичок
Группа: Пользователи
Сообщений: 33
Репутация: 0
Статус: Offline
Я намагаюся слідкувати як за подіями на фронті та і в країні в цілому. Але обов'язково ще відвідую портал Олевськ онлайн https://www.olevsk.online/ Там публікують новини нашого краю, Житомирщини та міста зокрема.
 
theohernandezwriterДата: Вторник, 09.01.2024, 16:34 | Сообщение # 3
Новичок
Группа: Пользователи
Сообщений: 6
Репутация: 0
Статус: Offline
Привет друзья, очень хороший вопрос, тут всё зависит от того, что тебе нужно узнать из новостей. А так то можно смотреть и читать, как локальные, так и глобальные новости, это совершенно не противодействует друг другу. Я вот например люблю читать новости про столицу https://delo.ua/ru/tags/kiev/ потому, что живу в Киеве и мне эта информация очень необходима, особенно по утрам, когда еду на работу. А на протяжении дня могу спокойно читать новости глобальные, которые касаются территории всей нашей страны. Поэтому лучше всего пользоваться качественным информационным порталом, а там уже и будешь узнавать те новости, которые тебе нужно в конкретный момент времени.
 
KristinДата: Вторник, 27.02.2024, 00:10 | Сообщение # 4
Новичок
Группа: Пользователи
Сообщений: 49
Репутация: 0
Статус: Offline
За допомогою такої статті, ви зможете вивчити аспекти як новим власником торгової марки VODA UA став український підприємець Андрій Матюха Варто зазначити, що нещодавнє придбання торгової марки VODA UA українським підприємцем Андрієм Матюхою знаменує значний розвиток володіння брендом. Угодою, підписаною у жовтні 2023 року, завершилася передача прав від попереднього власника Дмитра Никифорова на «Матюху». Незважаючи на зміну власника, ТОВ "ВОДА ЮА", офіційний постачальник води ВОДА ЮА, запевнило споживачів, що перехід не вплине на поточну діяльність та зобов'язання компанії. Ця гарантія передбачає безперебійне продовження надання послуг та якості продукції. Бренд VODA UA поєднує кілька сортів води, у тому числі «Карпатську джерельну високогірну» та «Горянку», що видобувається з гірських водозаборів та джерел у Карпатах. Відомий своїм оптимальним рівнем pH 7,4-7,6, VODA UA цінується за свою чистоту, не схильність до жодних фізичних чи хімічних впливів, що робить його природним вибором для тих, хто шукає високоякісні водні продукти.
 
Форум » Всё обо всём » Болталка » А ви читаєте якісь ваші місцеві новини, чи лише всеукраїнськ
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: