интим магазин
|
|
a_sov | Дата: Суббота, 16.09.2023, 08:16 | Сообщение # 1 |
Новичок
Статус: Offline
| Еще никогда мы с женой не пользовались интимными товарами и разными игрушками, но на самом деле очень бы хотелось. И я думаю купить вибратор для мужчин, только понятия не имею где. Есть ли какой-то секс шоп у вас на примете?
|
|
| |
kirilzhilenko80 | Дата: Суббота, 16.09.2023, 09:20 | Сообщение # 2 |
Новичок
| Моя история с магазином "Амурчик" началась с того, что я хотел порадовать свою партнершу нечем-то особенным, вибратор точки джи мне понравился. Магазин предоставил мне отличный выбор секс-игрушек и белья, и мы оба были в восторге от результатов. Наши интимные отношения стали более насыщенными и страстными благодаря товарам из "Амурчика". Этот магазин стал нашим секретом, который я готов порекомендовать всем.
|
|
| |
HzBoy | Дата: Четверг, 24.10.2024, 14:38 | Сообщение # 3 |
Новичок
| Якщо ви хочете спробувати щось нове у своїх інтимних стосунках, раджу звернути увагу на порожнисті страпони для чоловіків https://talla.ua/ua/falloprotezy/ ці іграшки здатні не лише приносити нові відчуття, а й допомогти реалізувати ваші фантазії. Я сам замовив кілька моделей в сексшопі Talla і залишився дуже задоволений. У них великий асортимент, що дозволяє підібрати іграшку під ваші індивідуальні вподобання. Ви можете вибрати страпон з різними текстурами та формами, щоб зрозуміти, що вам підходить найкраще. Крім того, це чудова можливість урізноманітнити ваше сексуальне життя і додати в нього нових фарб. Тож не вагайтеся — експериментуйте і відкривайте нові горизонти разом із партнером!
|
|
| |
pepesis123456 | Дата: Четверг, 31.10.2024, 01:48 | Сообщение # 4 |
Новичок
| Я чесно не впевнений в тому чи варто використовувати послуги секс шопу. Я досить консервативний в питаннях сексу
|
|
| |
horshayarabotaoleg620 | Дата: Четверг, 31.10.2024, 02:31 | Сообщение # 5 |
Новичок
| Я думаю, що вам все ж треба спробувати, тому що я особисто не розумів для чого секс шоп , якщо мене в сексі усе влаштовує?! До того, поки не звернувся в один такий сам. Це був досить цікавий досвід, та можу сказати що з тих пір, я досить часто купую різні іграшки, лубрикант, та все інше. Саме з відкриттям у моєму житті секс шопів я зміг зрозуміти наскільки різноманітнішим може стати інтимне життя.
|
|
| |
donsilver1982 | Дата: Пятница, 01.11.2024, 22:07 | Сообщение # 6 |
Новичок
| Спасибо. Гляну.
|
|
| |