thestarnataly | Дата: Понедельник, 30.12.2024, 12:07 | Сообщение # 1 |
Новичок
Статус: Offline
| Привіт, форумчани! Хтось може порадити, де краще купити проставки для збільшення кліренсу? Мій Renault Duster часто чіпляється днищем на поганих дорогах, і я думаю, що це могло б допомогти. Які нюанси треба врахувати при виборі?
"Все мы лежим в сточной канаве, но некоторые из нас смотрят на звезды" - Оскар Уайльд
|
|
| |
starnatmyh | Дата: Понедельник, 30.12.2024, 12:08 | Сообщение # 2 |
Новичок
Статус: Offline
| Я нещодавно вирішив купити проставки для збільшення кліренсу для свого позашляховика і можу поділитися досвідом. Придбав їх у магазині Автопроставка і дуже задоволений. Вони мають широкий вибір для різних марок авто, включаючи Duster. При виборі важливо звернути увагу на матеріал (краще алюміній), товщину проставок (зазвичай від 20 до 50 мм) і наявність сертифікатів якості. У Автопроставці мені допомогли підібрати оптимальний варіант, враховуючи модель авто та мої потреби. Після встановлення кліренс збільшився на 3 см, і тепер набагато впевненіше почуваюся на бездоріжжі. Раджу перед покупкою проконсультуватися з фахівцями магазину щодо впливу на ходові характеристики та гарантію автомобіля. І не забудь про професійну установку - це критично важливо для безпеки та ефективності.
"The only thing necessary for evil to triumph is for good men to do nothing." - Edmund Burke
|
|
| |