Корм для собаки
|
|
wildstrawberryteam | Дата: Среда, 20.07.2022, 10:37 | Сообщение # 1 |
Завсегдатай
Статус: Offline
| Привет, друзья. Подскажите, пожалуйста, какой лучше взять корм для песелей до года. Взяли в приюте среднего размера щенка, раньше собак у нас вообще не было, так что хотелось бы получить от вас советы. Заранее спасибо.
|
|
| |
kvoronina647 | Дата: Среда, 20.07.2022, 10:38 | Сообщение # 2 |
Завсегдатай
| Нужно понимать, что породистые собаки отличаются от дворняг, прежде всего особенностями пищеварения. Они должны кушать только сухой корм для собак https://zoodom.kiev.ua/ru/pl-sobaki_pitanie_sukhoi_korm чтобы у них не было проблем с желудком или даже шерстью. Вы должны это знать.
|
|
| |
komarroman85 | Дата: Среда, 03.08.2022, 14:53 | Сообщение # 3 |
Новичок
| Корм должен быть сбалансированным.
|
|
| |
lilyapetrova1982 | Дата: Пятница, 30.09.2022, 08:36 | Сообщение # 4 |
Новичок
| Очень хороший корм Monge, мне его даже ветеринар одобрила. Сайт с большим ассортиментом вот https://cat-dog.com.ua/ , так что выбирайте на пробу корм для своей собаки и смотрите, как будет кушать. По вкусам в следующий раз возьмите что-нибудь другое для разнообразия.
|
|
| |
ira190184 | Дата: Пятница, 28.10.2022, 11:55 | Сообщение # 5 |
Новичок
| Якщо шукаєте якісний корм, то ось тут можете bravery корм для собак купити за гарною ціною. Якісний склад у цього корму, все необхідне для здорового розвитку. Смаків багато, краще беріть декілька різних, для різноманітності.
|
|
| |
ravatta | Дата: Среда, 10.05.2023, 15:28 | Сообщение # 6 |
Новичок
| Да, цены конечно в интернете очень радуют, по этому я не удивляюсь тому, что многие именно там предпочитают делать покупки. Я и сам товары для животных https://zoo.com.ua/ в интернете заказываю, что в целом получается очень даже удобно.
|
|
| |
dm3481720 | Дата: Суббота, 04.11.2023, 21:14 | Сообщение # 7 |
Завсегдатай
| Спасибо
|
|
| |
valetka583 | Дата: Вторник, 09.07.2024, 15:57 | Сообщение # 8 |
Новичок
| Потрібна ваша допомога. Де ви зазвичай замовляєте продукти з доставкою? Останнім часом бачу багато реклам різних сервісів, і важко вибрати щось конкретне. Хотілося б знайти надійний варіант, де не тільки якість продуктів на висоті, але й доставка оперативна, а також щоб ціни були адекватні. Мої тварини їдять м'ясо, тому воно мене дуже цікавить
|
|
| |
kilivivin | Дата: Вторник, 09.07.2024, 15:58 | Сообщение # 9 |
Новичок
| Я вже давно замовляю продукти з Auchan, і вони мене ще жодного разу не підвели. Зокрема, рекомендую звернути увагу на їхню пропозицію і купити для собак чи для себе стегно куряче . Сервіс забезпечує швидку доставку, продукти завжди свіжі, а куряче м'ясо завжди високої якості. Замовляючи через їхній сайт, ви можете бути впевнені, що отримаєте саме те, що вибрали. Також зручно, що є можливість обирати з широкого асортименту інших продуктів, таких як овочі, фрукти, молочні вироби, хліб та багато іншого. Ціни в Auchan доволі конкурентоспроможні, а на сайті часто бувають акції та знижки, що дозволяє зекономити. До того ж, доставка завжди пунктуальна, і кур'єри ввічливі та відповідальні. Якщо ви ще не користувалися їхніми послугами, дуже рекомендую спробувати, думаю, що ви будете задоволені.
|
|
| |
ibragimihmatov | Дата: Вторник, 23.07.2024, 14:28 | Сообщение # 10 |
Новичок
| нігга
|
|
| |