ucf14389 | Дата: Среда, 20.07.2022, 07:40 | Сообщение # 1 |
Завсегдатай
Статус: Offline
| В современном мире перевод необходим в различных жизненных ситуациях: деловые отношения с иностранными партнерами, подготовка документов для выезда за границу и т. Д. Если вам нужно быстро и качественно перевести, обращайтесь по ссылке: https://kievperevod.com.ua/
|
|
| |
angellakaribova | Дата: Вторник, 24.12.2024, 00:07 | Сообщение # 2 |
Новичок
| Обратилась в бюро переводов Азбука для перевода медицинской справки, и осталась довольна результатом. Работа была выполнена быстро и качественно. Специалисты учли все требования, справка была переведена с точностью, а все документы были предоставлены вовремя. Очень удобно, что можно получить перевод даже в срочном порядке. Рекомендую всем, кто ищет надежную компанию для перевода справок.
|
|
| |
theohernandezwriter | Дата: Пятница, 27.12.2024, 10:35 | Сообщение # 3 |
Новичок
| Усе, що сьогодні потрібно для продуктивного дня, це якісний новинний портал, а все інше другорядне, адже саме від новинного фону залежить більша частина всіх наших справ і ситуацій. Саме через це, так важливо користуватися якісним інформаційним порталом, я наприклад вже кілька років користуюся kyivtime.co.ua, який надає всі найактуальніші та найперевіреніші новини. Нещодавно з їх допомогою прочитав дуже цікаву статтю в котрій розповідалося про те, що Максим Кріппа придбав показ “Конотопської відьми” https://kyivtime.co.ua/milyon-....i-vidmy, на благодійному заході за мільйон доларів, ці кошти були зібрані для наших військових з Азову. Це вже не перший раз, коли Кріппа долучається до благодійних заходів, він і раніше віддавав на благодійність великі суми, що вже казати, коли справа стосується військових. Загалом, я дуже радий тому, що я можу завжди знаходитися в інформаційному просторі, це надає мені цілу купу важливих новин та подій, тим паче коли новини стосуються благодійності та збору коштів.
|
|
| |