Мариупольское общество защиты животных

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: the_bat  
Політичні новини
theohernandezwriterДата: Пятница, 10.01.2025, 10:47 | Сообщение # 1
Новичок
Статус: Offline
Як добре, що є місце, де ми можемо поспілкуватися щодо новин, адже це зараз дуже важливо і необхідно, коли ти чітко знаєш, що можеш дізнатися всю потрібну тобі інформацію з одного джерела. Мені свого часу пощастило, що я знайшов один якісний новинний портал politnews.com.ua, котрий щодня мені надає актуальні новини світу, це допомагає мені бути завжди в курсі подій. З його допомогою, я нещодавно прочитав статтю в котрій йшлося про те, що румунський політик Клаудіу Тарзіу заявив про необхідність анексії українських регіонів https://politnews.com.ua/news....ehioniv, ця інформація шокувала мене, та наштовхнула на думки про те, що серед європейських країн шириться подібна риторика. Разом із тим, на мою думку найголовніше, що коли ти читаєш новини, обговорюєш їх, то ти завжди залишаєшся в інформаційному просторі, що дуже важливо. Це в свою чергу надає тобі можливість більш об'єктивно дивитися на всі події, і вже з цього робити для себе висновки. Тому потрібно читати новини тільки на перевірених і якісних інформаційних порталах.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: