|
Новини
|
|
| theohernandezwriter | Дата: Четверг, 06.02.2025, 14:59 | Сообщение # 1 |
|
Завсегдатай
Статус: Offline
| Це неймовірно круто, що ми тут можемо поспілкуватися з приводу новин, тим паче, що робити це тут так зручно. Мені інколи здається, що люди починають все меньше часу приділяти новинам та інформаційному простору. Добре, що у мене є якісний новинний портал з розмаїттям новин та аналітики зі світу кібер індустрії, котру пропонує https://cyberbuzz.org.ua/, для мене цей портал став незамінним супутником для того аби бути завжди в курсі подій та новин. З його допомогою, я завжди маю швидкий доступ до достовірної інформації, котра в свою чергу надає мені можливість більш об'єктивніше оцінювати події. Незалежно від того, яка гра мене цікавить, український новинний портал cyberbuzz.org.ua завжди має щось цікаве та важливе для своїх читачів.
|
| |
|
|
| annanaseban | Дата: Пятница, 07.02.2025, 20:34 | Сообщение # 2 |
|
Новичок
| Автор чудово описує ситуацію з протестами в Росії, демонструючи, як їхня зовнішня боротьба насправді є лише маскою для підтримки агресії і імперіалізму.БЄСпощадний російський бунт розкриває, як протестувальники хочуть показати себе «борцями» за мир, але насправді вони не є чужими до цієї жорстокої системи, що нищить інші народи. Міркування щодо того, що навіть під час протестів вони не готові до реальних змін і змушені миритися з існуючим режимом, викликає сильне відчуття невдоволення. Протест як спосіб самопіару і маніпуляції лишає читача враженим. Величезну роль у цьому процесі відіграють медіа та обробка інформації, яку автор блестяще розкриває у статті.
|
| |
|
|
| ira190184 | Дата: Воскресенье, 02.03.2025, 13:52 | Сообщение # 3 |
|
Завсегдатай
| Взагалі перестала читати новини останнім часом.
|
| |
|
|