|
Перший вейп — взяв XROS 4 Mini в Guru Vape
|
|
| jaydevelti | Дата: Пятница, 11.07.2025, 17:21 | Сообщение # 1 |
|
Новичок
Статус: Offline
| Ніколи не парив, але хочу спробувати — не через моду, просто хочу кинути сигарети й мати щось легке на заміну. Підкажіть, з чого краще почати? Бачив багато радять XROS 4 Mini, є в наявності в Guru Vape. Це нормальний варіант для новачка?
|
| |
|
|
| qaqzob | Дата: Пятница, 11.07.2025, 17:22 | Сообщение # 2 |
|
Новичок
| Сто відсотків нормальний. Я теж починав саме з XROS 4 Mini в Guru Vape, і можу сказати — кращого для старту не придумаєш. Ось чому: Без кнопок — просто вдихнув і париш. Нічого не треба вмикати/вимикати. Маленький і легкий, не лякає як “здоровенні поди для профі”. Картриджі не протікають, смак передають чітко, навіть на дешевих солях. Зарядки вистачає на цілий день спокійно. Ніяких налаштувань — все інтуїтивно просто. Я замовляв саме в Guru Vape, бо там не заливають вуха, а реально допомогли вибрати: менеджер спитав, що я раніше курив, яку міцність хочу, і підібрав рідину (взяв Chaser Salt на 25 мг). Ще й порадив брати картриджі 0.8 Ом — вони універсальні й підходять на будь-яку затяжку. Посилку отримав вже наступного дня. Усе було нове, запаяне, із серійним кодом — перевірив на сайті Vaporesso, все офіційне. Якщо тільки заходиш у вейп — XROS 4 Mini в Guru Vape це реально безпроблемний і кайфовий старт. А далі вже, як затягне — підеш на щось “серйозніше”, але цей точно не підведе.
|
| |
|
|
| ivaskinasnezana | Дата: Пятница, 29.08.2025, 21:00 | Сообщение # 3 |
|
Новичок
| Привет! Сейчас многие считают одноразовые электронные сигареты Эльф Бар https://hookahmarket.life/ua....-bc4000 едва ли не эталоном качества и функциональных возможностей на рынке. Неудивительно, что по статистике каждые четыре из пяти поклонников одноразовых электронных сигарет советуют новичкам и друзьям именно эльф-бар. При этом тысячи людей во всем мире признают, что благодаря продукции бренда смогли «перейти на сторону пара» и избавиться от пагубной привычки курить обычные сигареты.
|
| |
|
|
| kirshyk810 | Дата: Суббота, 30.08.2025, 15:16 | Сообщение # 4 |
|
Новичок
| Всем привет! На сайте магазина Нardsmoke https://hardsmoke.store/ru/katalog/ugli/drevesnye-orehovye я купил табак и кокосовый уголь для кальяна . Все отличного качества, цены доступные, доставка быстрая. Рекомендую.
|
| |
|
|
| zenamirnenko | Дата: Понедельник, 01.09.2025, 11:49 | Сообщение # 5 |
|
Новичок
| спасибо
|
| |
|