Мариупольское общество защиты животных

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: the_bat  
Перший вейп — взяв XROS 4 Mini в Guru Vape
jaydeveltiДата: Пятница, 11.07.2025, 17:21 | Сообщение # 1
Новичок
Статус: Offline
Ніколи не парив, але хочу спробувати — не через моду, просто хочу кинути сигарети й мати щось легке на заміну. Підкажіть, з чого краще почати? Бачив багато радять XROS 4 Mini, є в наявності в Guru Vape. Це нормальний варіант для новачка?

qaqzobДата: Пятница, 11.07.2025, 17:22 | Сообщение # 2
Новичок
Сто відсотків нормальний. Я теж починав саме з XROS 4 Mini в Guru Vape, і можу сказати — кращого для старту не придумаєш.
Ось чому:
Без кнопок — просто вдихнув і париш. Нічого не треба вмикати/вимикати.
Маленький і легкий, не лякає як “здоровенні поди для профі”.
Картриджі не протікають, смак передають чітко, навіть на дешевих солях.
Зарядки вистачає на цілий день спокійно.
Ніяких налаштувань — все інтуїтивно просто.
Я замовляв саме в Guru Vape, бо там не заливають вуха, а реально допомогли вибрати: менеджер спитав, що я раніше курив, яку міцність хочу, і підібрав рідину (взяв Chaser Salt на 25 мг). Ще й порадив брати картриджі 0.8 Ом — вони універсальні й підходять на будь-яку затяжку.
Посилку отримав вже наступного дня. Усе було нове, запаяне, із серійним кодом — перевірив на сайті Vaporesso, все офіційне.
Якщо тільки заходиш у вейп — XROS 4 Mini в Guru Vape це реально безпроблемний і кайфовий старт. А далі вже, як затягне — підеш на щось “серйозніше”, але цей точно не підведе.

ivaskinasnezanaДата: Пятница, 29.08.2025, 21:00 | Сообщение # 3
Новичок
Привет! Сейчас многие считают одноразовые электронные сигареты Эльф Бар https://hookahmarket.life/ua....-bc4000 едва ли не эталоном качества и функциональных возможностей на рынке. Неудивительно, что по статистике каждые четыре из пяти поклонников одноразовых электронных сигарет советуют новичкам и друзьям именно эльф-бар. При этом тысячи людей во всем мире признают, что благодаря продукции бренда смогли «перейти на сторону пара» и избавиться от пагубной привычки курить обычные сигареты.

kirshyk810Дата: Суббота, 30.08.2025, 15:16 | Сообщение # 4
Новичок
Всем привет! На сайте магазина Нardsmoke https://hardsmoke.store/ru/katalog/ugli/drevesnye-orehovye я купил табак и кокосовый уголь для кальяна . Все отличного качества, цены доступные, доставка быстрая. Рекомендую.

zenamirnenkoДата: Понедельник, 01.09.2025, 11:49 | Сообщение # 5
Новичок
спасибо

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: