|
Де шукати дешеві авіаквитки зараз?
|
|
| wildstrawberryteam | Дата: Понедельник, 09.02.2026, 19:17 | Сообщение # 1 |
|
Завсегдатай
Статус: Offline
| Привіт усім! Хотіла б поради від тих, хто недавно купував квитки на літак. Зараз з урахуванням ситуації все ускладнилося, багато хто боїться планувати поїздки, але все одно іноді виникає потреба полетіти за кордон (робота, родичі тощо). Де ви шукаєте нормальні варіанти, щоб не переплачувати? Я пробувала різні агрегатори, але ціни скачуть, і не завжди зрозуміло, де реально найдешевше. Може, хтось користується якимось зручним сервісом, де можна порівняти багато авіакомпаній одразу і побачити акції? Дякую за підказки!
|
| |
|
|
| viktorr124589 | Дата: Понедельник, 09.02.2026, 19:21 | Сообщение # 2 |
|
Новичок
Статус: Offline
| Так, зараз дійсно треба уважно моніторити, бо ціни змінюються швидко. Я зазвичай починаю з кількох перевірених агрегаторів, один з них мені подобається тим, що добре фільтрує варіанти за бюджетом і показує не тільки прямі рейси, а й зручні пересадки. Нещодавно саме там знайшла квитки на Європу дешевше, ніж на інших сайтах. Ось наприклад tripmydream – там зручно порівнювати і є сповіщення про знижки. Але все одно раджу перевіряти ще на сайтах авіакомпаній, бо іноді там бувають кращі умови.
Сообщение отредактировал viktorr124589 - Понедельник, 09.02.2026, 20:09 |
| |
|
|