|
Камуфляжные штаны
|
|
| NataZlata | Дата: Четверг, 24.09.2020, 20:41 | Сообщение # 1 |
|
Новичок
Статус: Offline
| Где купить?
|
| |
|
|
| klimenkokostantin | Дата: Суббота, 26.09.2020, 05:51 | Сообщение # 2 |
|
Новичок
| Это моя головная боль. Муж охотник и ему постоянно надо покупать что-то новое и нужное для охоты. Не так давно в интернет-магазине Военторг Панцирь новые купили камуфляжные штаны https://pancer.com.ua/kamuflyajnye-bryuki. Говорит, что очень удобные и комфортные.
|
| |
|
|
| viktorovnauliana711 | Дата: Суббота, 11.02.2023, 20:48 | Сообщение # 3 |
|
Новичок
| Одяг повинен бути якісний та функціональний. Я вам пропоную перед покупкою подивитися відгуки на різні бренди, а тоді вже обирати для себе.
|
| |
|
|
| la2217596 | Дата: Суббота, 11.02.2023, 20:54 | Сообщение # 4 |
|
Новичок
| Теж такої думки, я взагалі часто на охоті проводжу час, особливо полюбляю в холодну пору року, тому без якісного одягу не обійтися. Ось нещодавно купив собі фліс Texar https://safari.dp.ua/flis/filter/proizvoditel-texar в інтернет-магазині Сафарі чудовий асортимент. З брендом Texar Military Wear знайомий вже довгий час, багато речей маю, всіма задоволений, якість на вищому рівні. В Україні купую тільки онлайн, це не тільки зручно та вигідно, але і швидко.
|
| |
|
|
| gafunovichkova | Дата: Среда, 16.04.2025, 08:03 | Сообщение # 5 |
|
Новичок
| Після кількох місяців пошуків і тестів різних варіантів я нарешті знайшов екіпірування, яке відповідає моїм вимогам як по зручності, так і по якості. Йдеться про Професійну плитоноску, яку почав використовувати під час виїздів у складних умовах. Легка, міцна та добре збалансована — вона забезпечує комфорт навіть при тривалому носінні. Матеріали не натирають, регулювання зручне, а фіксація плит надійна. Вміщує всі необхідні підсумки, не обмежує рухи. Якщо шукаєте перевірене рішення — ось посилання - Професійна плитоноска , яка дійсно виправдала мої очікування.
|
| |
|
|